PitopalveluPerhejuhlatJokaisella meistä on elämän varrella lukuisa joukko erilaisia juhlan tai surun aiheita. Kaikki synnymme ja ensimmäisenä juhlana on nimensaaminen. Syntymäpäiviä on kaikilla joka vuosi, käymme koulua ja valmistujaisjuhlat ovat koulujen päätteeksi. Kouluaikana meistä suurin osa viettää rippijuhlia. Kihlaudumme ja menemme naimisiin. Saamme työelämässä ylennyksiä. Naimisiinmenon jälkeen monet meistä saavat lapsia ja silloin juhlat alkavat heidän osaltaan pyöriä alusta. Lopuksi jokaisella meistä on hautajaiset.

Kaikissa näissä ja muissakin juhlissa autamme teitä tulemalla tarjoamisten kanssa paikalle ja hoidamme tarjoilun, jotta ns. juhlakalu voi perheensä kanssa nauttia vieraiden seurassa, eikä pidä keskittyä juhlan läpiviemiseen kokoaikaisesti.

YritysjuhlatYritykset pitävät myös henkilökunnalleen, asiakkailleen, sidosryhmilleen juhlia vuosittain. Niissä he tarvitsevat apua juhlan tarjoilupuolessa. Olemme käytettävissä kaikissa niissäkin juhlissa.

Soittakaa etusivun puhelinnumeroon tai lähettäkää sähköpostia etusivulla olevaan osoitteeseen. Vastaamme tarjouspyyntöönne parissa päivässä. Jos haluatte nopeampaa vastausta, mainitkaa se tarjouspyynnössänne.

Astioiden vuokrausVuokraamme myös astioita juhliinne.Paulan Pidot, Kuuri-Riutantie 34, 28800 PORI, Puh. 02 6480430